Marin Zdelar

Voditelj odjela digitalnog marketinga u CTA komunikacijama s iskustvom u digitalnom oglašavanju, kao i u kreaciji sadržaja.

Karijeru započinje u redakciji Tportala gdje godinama kao autor prati gaming industriju. Po završetku Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu radi na lansiranju i prvih šest mjeseci emitiranja radija Enter Zagreb i to kao producent programa. 

S radija uskače u vode web novinarstva na portalu 24sata.hr gdje kroz šest i pol godina prolazi cijeli put od novinara do urednika. Tamo je više od dvije godine vodio i BlogBuster, prvu native content platformu u Hrvatskoj koja je okupljala nekoliko desetaka autora, a među njima i istaknuta lica poput Elle Dvornik, Andree Andrassy, Bruna Šimleše i drugih.

Godine 2020. postaje voditelj marketinga u Con Filmu, regionalnom filmskom distributeru koji zastupa Sony Pictures u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Albaniji, Kosovu i S. Makedoniji. Tu dodatno usavršava svoja znanja iz područja društvenih mreža, Google alata, oglašavanja i grafičkog dizajna koje je godinama nadograđivao kao freelancer za cijeli niz klijenata iz različitih industrija.  

U CTA komunikacijama se skrasio krajem 2021. godine, na poziciji voditelja digitalnog marketinga.