Nina Sivić-Cug

Asistentica digitalnog marketinga u CTA komunikacije s iskustvom kreiranja raznovrsnog digitalnog sadržaja te vođenja društvenih mreža i web stranica.

Svoje školovanje započinje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, na kojemu završava znanstveni smjer diplomskog studija sociologije. Tijekom studija posvećuje se teorijskom i empirijskom istraživanje digitalnih medija i društvenih mreža. Posebnu važnost u istraživačkom radu pridaje društvenoj mreži Instagram, što potvrđuje i diplomski rad na temu „Samoprezentacija korisnika Instagrama na temelju ekonomskog, socijalnog i kulturnog kapitala.“

Za vrijeme studentskih dana obavlja raznovrsne aktivnosti kao tajnica u Udruzi studenata sociologije „Diskrepancija“, poput vođenja društvenih mreža Udruge, organiziranja događaja “Noći Rudija Supeka”, panela “Bliski istok” i međunarodne konferencije “Urbana kultura”.

Svoju profesionalnu karijeru započinje kao copywriterica u marketingu Ponude dana, gdje kasnije preuzima vođenje društvenih mreža, oglašavanje i kreiranje digitalnog sadržaja za web. U travnju 2022. godine priključuje se digitalnom timu CTA komunikacija te nastavlja aktivno kreirati sadržaj za društvene mreže raznih klijenata, kao i usavršavati vještine i stečena znanja iz područja digitalnog marketinga.