CTA timu pridružila se Iva Lukin, mlađa specijalistica za digitalni marketing

Iva Lukin-CTA tim

Sa željom da pojačamo snage za digitalni marketing, u naš tim smo primili Ivu Lukin na poziciju mlađe specijalistice za digitalni marketing.

Iva se za vrijeme studija komunikologije na tadašnjim Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu okušala u brojnim granama PR-a i marketinga. Kao članica, a kasnije i voditeljica Udruge za promicanje studentskih aktivnosti pri Hrvatskim studijima sudjelovala je u organizaciji prva tri izdanja festivala Revija studentskog filma. Van fakultetskog obrazovanja, usavršavala se na brojnim tečajevima i radionicama s područja SEO-a, digitalnog oglašavanja, copywritinga i content marketinga.

Praksa u PR odjelu tvrtke Pickbox, gdje je bila zadužena za pisanje blog objava za stranicu o serijama i filmovima „Serijski ubojica“, osvijestila joj je važnost kvalitetnog digitalnog sadržaja kao suptilnog, ali snažnog i važnog marketinškog alata. Prvi dašak agencijskog života doživjela je pak kroz kratku praksu u agenciji za odnose s javnošću Colić, Laco i partneri.

Još tijekom studija, Iva se zaljubila u digitalni marketing zbog analitičkih i kreativnih mogućnosti koje digitalizacija nudi. Na valu interesa za analitiku u digitalnim komunikacijama, Iva je diplomirala na temi „Korištenje velikih podataka u strateškom planiranju odnosa s javnošću“ pod mentorstvom doc. dr. sc. Jelene Jurišić.

Njen prvi ozbiljniji studentski posao pretvorio se u dugoročan angažman, pa ste tako Ivu od 2016. do 2023. mogli pronaći u Privatnoj školi Futura gdje je bila voditeljica digitalnog marketinga i koordinatorica Erasmus+ projekata. Tijekom višegodišnjeg rada u Futuri, njen posao je obuhvaćao pomalo od svega što posao u digitalnom marketingu traži.

Nakon godina samostalnog rada i učenja, Iva je odlučila da je vrijeme da idući korak u karijeri potraži negdje gdje će daljnje usavršavanje i radno iskustvo podići na višu razinu. Na naše zadovoljstvo, Iva je za to izabrala CTA komunikacije! 

Iva, dobro nam došla!