HUOJ Grand PRix 2021.

CTA komunikacije osvojile su nagradu za Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) u kategoriji komunikacije događaja za 2020.godinu. Nagradu smo osvojili zajedno s Hrvatskom gorskom službom za spašavanje za event prve hrvatske izložbe tweetova „Trending #HGSS70“. Izložba je postavljena u rujnu 2020. u Uraniji – prostoru kreacije te je posvećena sedamdesetoj obljetnici postojanja HGSS-a, a stručni žiri prepoznao je kreativnost i učinkovitost objava koje su izrazito brzo privukle veliku pozornost javnosti i medija. Tim CTA komunikacija osmislio je i postavio izložbu te vrsnom komunikacijskom strategijom doprio do svih zainteresiranih koji podržavaju rad HGSS-a godinama. 

U izazovnoj 2020.godini, ova nagrada je pokazala i dokazala kako se uz pravi pristup zaista može sve. Partneri koji su sudjelovali u realizaciji projekta su tim 2Dizajnera, Jelena Devčić iz tvrtke Invictus te vodstvo Uranije. 

Grand PRix je nagrada kojom se preko deset godina nagrađuju najbolji komunikacijski projekti u Hrvatskoj i regiji. HGSS je u završnicu ušao s komunikacijom događaja „Heineken 0.0 Karlovački cener“, agencije „Izvan fokusa“ te komunikacijom i organizacijom Press centra za otvorenje Europske prijestolnice kulture „Rijeka 2020“, agencija Madison Consulting i Media Val.