Novi član tima CTA komunikacija je Marin Zdelar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
20211210_113723

Marin Zdelar pridružio se CTA komunikacijama kao voditelj digitalnog marketinga. 

Svoj prvi posao Marin je našao u redakciji Tportala gdje je godinama kao autor pratio gaming industriju. Po završetku fakulteta radio je na lansiranju i prvih šest mjeseci emitiranja radija Enter Zagreb i to kao producent programa. 

S radija je uskočio u vode web novinarstva na portalu 24sata.hr gdje je kroz šest i pol godina prošao cijeli put od novinara do urednika, a tu je više od dvije godine vodio i BlogBuster, prvu native platformu u Hrvatskoj koja je okupljala nekoliko desetaka autora, a među njima i istaknuta lica poput Elle Dvornik, Andree Andrassy, Bruna Šimleše i drugih.

Godine 2020. postaje voditelj marketinga u Con Filmu, regionalnom filmskom distributeru koji zastupa Sony Pictures u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Albaniji, Kosovu i S. Makedoniji. Tu dodatno usavršava svoja znanja iz područja društvenih mreža, Google alata i grafičkog dizajna koje je godinama nadograđivao kao freelancer za cijeli niz klijenata iz različitih industrija.  

Titulu magistra novinarstva Marin je stekao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 2013. godine, na temu “Analiza sadržaja elemenata krizne komunikacije u javnim istupima Richarda Nixona i Baracka Obame u dvije afere prisluškivanja: NSA i Watergate”, pod mentorstvom doc. dr. sc. Marijane Grbeše. 

Telefon i e-mail

+385 95 510 2569
info@ctakomunikacije.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak
09:00 – 17:00

Adresa

Prati nas

Javite nam se!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

2021. © CTA komunikacije d.o.o. – sva prava pridržana.