Zlatni Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) 2022.

Zlatni Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ)

Zlatni Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) osvojili smo u svibnju 2022. u kategoriji odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama za humanitarnu kampanju „1100 kilometara za 1100 terapija“. Kampanja se odvijala od ožujka do svibnja 2021. u suradnji s Dijanom Šabić iz Poduzetničkog centra Aktiv te bračkim planinarima Rankom Dragičevićem i Danielom Lončarom koji su unutar 49 dana propješačili najzahtjevniju hrvatsku planinarsku rutu Via Adriatica. 

Cilj je bio prikupiti najmanje 110.000 kuna kako bi bračka djeca s teškoćama u razvoju okupljena u Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju Brački pupoljci i u pandemijskoj godini mogla imati prijeko potrebne terapije. Svaka osoba je mogla sponzorirati kilometre i pomoći donacijom, a akcija je u manje od tri mjeseca prikupila gotovo 170.000 kuna.

Kampanja je u finalu konkurirala s projektom „Turizam pomaže Baniji“ agencije 404 za Hrvatsku udrugu turizma te s interaktivnom izložbom „DiJAbetes pod kontrolom“ agencije Manjgura za Zagrebačko dijabetičko društvo.