Mjesto za tebe

Naš je tim uvijek otvoren prema novim super ljudima.

Ako smatraš da svojim vještinama možeš doprinijeti našemu radu, javi nam se na info@ctakomunikacije.hr i uvjeri nas da nismo ni svjesni koliko te trebamo.


U ovome smo trenutku u potrazi za praktikantom (ž/m/nb).

Prakse su super način za stjecanje prvog profesionalnog iskustva prije završetka faksa. Štoviše, čak dvije od pet osoba u našemu timu svoj su put započele baš na taj način, a to je i jedan od razloga što ćeš nama biti čak tri mjeseca.

CTA komunikacije bave se raznim aspektima komunikacijske industrije – od odnosa s javnošću, organizacije događaja, digitalnog marketinga, kriznog komuniciranja, izrade vizualnog i tekstualno sadržaja svake vrste te svih onih detalja i raščlambi koje učiš za ispite. Opuštena smo ekipa, ali kada radimo, radimo predano i sa srcem. Naše projekte možeš naći ovdje.

No, sada si nam bitna/bitan upravo ti. Tražimo nekoga tko od svoje volonterske prakse želi izvući maksimum, spremna/spreman je zasukati rukave i učiti iz dana u dan. Važno nam je samo da si pismen/a, student/ica diplomskog studija i da si se, barem u slobodno vrijeme, na neki način već okušao/la u ovome poslu.

Ured se nalazi na Savskoj cesti u Zagrebu, u neposrednoj blizini SD Cvjetno i SD Sava, a blizu je i Šara pa ne moraš puno putovati ako tamo trenutno živiš. Radno vrijeme je za tebe izrazito fleksibilno jer ti studij mora uvijek biti prioritet, no voljeli bismo da najmanje tri radna dana tjedno provodiš kod nas.

Kako bismo te bolje upoznali, javi nam se na praksa@ctakomunikacije.hr do srijede, 27. listopada 2021. Pošalji nam svoj CV, iskreno motivacijsko pismo, a mi ćemo ti poslati jedan zadatak na kojemu možeš pokazati svu svoju kreativnost i koliko si tehnika odnosa s javnošću dosad usvojio/la.