Brački pupoljci i CTA komunikacije osvojili Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
HUOJ 2020

Kampanja „Nešto zbilja važno“, koju je tijekom prošle godine predano provodila Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju „Brački pupoljci“ u suradnji s agencijom CTA komunikacije, osvojila je Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama. Nagrada je to kojom se više od jednog desetljeća nagrađuju najbolji komunikacijski projekti, a stručni žiri prepoznao je značaj, doseg i utjecaj ove hvalevrijedne kampanje kojom su Brački pupoljci izborili promjenu Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu te djeci s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka u studenom 2019. konačno osigurali besplatan trajektni prijevoz na prijeko potrebne terapije na kopnu.

 „Iskreno sam zahvalan Bračkim pupoljcima na povjerenju koje su nam ukazali i cijelom timu CTA komunikacija koji se od prvog dana bez zadrške posvetio ovome projektu. Hvala svima koji su kampanji javno dali podršku i prepoznali da je besplatan trajektni prijevoz na terapije temeljno ljudsko pravo koje treba biti zajamčeno zakonom. Zahvaljujem i svim medijima koji su dali svoj obol u podizanju svijesti o svakodnevnim izazovima s kojima se susreću otočka djeca s teškoćama u razvoju i njihove obitelji. Posebno moram izdvojiti Matu Mladinu, sve roditelje i djecu iz Udruge, ali i Ginu Victoriju Damjanović koji su bili pokretačka snaga cijeloga projekta. Na kraju, čestitam svim kolegama iz drugih agencija koji su s nama došli do finala na njihovim projektima i svemu što su u našem društvu promijenili nabolje“, istaknuo je Gordan Turković, izvršni direktor komunikacijske agencije CTA komunikacije.

Dodjela nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću ove se godine prvi puta održala u online izdanju radi poštivanja mjera fizičkog distanciranja, a kategorija u kojoj se našla kampanja „Nešto zbilja važno“ imala je najveću konkurenciju kod samih prijava. U završnicu su ušli s fondom „Spasi me“ za pružanje hitne pomoći žrtvama obiteljskog nasilja, agencija Media Val i Fabula te „Crnom knjigom trošenja javnog novca“, Lipe, udruge poreznih obveznika i Briefing komunikacija. 

Podsjećamo, borbom Bračkih pupoljaka, nakon deset godina i prošlogodišnje kampanje „Nešto zbilja važno“, izboreno je i pravo na zakonom propisan besplatan prijevoz i za druge godinama zanemarivane i ranjive skupine. 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Telefon i e-mail

+385 95 510 2569
info@ctakomunikacije.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak
09:00 – 17:00

Adresa

Prati nas

Javite nam se!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

2021. © CTA komunikacije d.o.o. – sva prava pridržana.