Bazilika Novalja

bazilika_2021-min

O klijentu

Restoran i lounge and cocktail bar Bazilika mjesto je koje odiše pravim mediteranskim ugođajem, a s obzirom na to da je, kako mu i samo ime kaže, smješten tik uz arheološko nalazište ranokršćanske bazilike iz 9.st., svojim gostima nudi nezamislivi spoj modernog i tradicionalnog. Dok se s jedne strane nalazi arheološko nalazište, pogled s terase puca ravno na kristalno plavo more koje je udaljeno svega nekoliko koraka.

Osim ribljih delicija, Bazilika je svoj status potvrdila i vrhunskim mesnim jelima te zato i ne čudi da se svake godine sve veći broj gostiju vraća upravo u taj objekt.

Izazov

Smještena na tako atraktivnoj lokaciji i s bogatom ponudom mediteranskih jela, Bazilika je trebala dvojezičnu web stranicu putem kojem bi gosti rezervirali svoje mjesto, a u isto vrijeme i upoznali se s cijelom pričom i poviješću koja stoji iza samog imena objekta.

Rješenje

Kao što smo već ranije naveli, za Baziliku smo napravili dvojezičnu web stranicu koja se sastoji od jedne stranice, a svjedoči o bogatoj povijesti Novalje, jednog od najposjećenijih i najatraktivnijih turističkih mjesta u Hrvatskoj. Vrh stranice sastoji se od ikona koje vode na Bazilikine društvene mreže, a drugi gumb je odabir jezika prilikom čega se otvaraju opcije za pristup naslovnici, rezervaciji stola, jelovniku, cocktail i lounge baru te Bazilikina priča.

Budući da je, osim restorana, Bazilika i koktel bar, web obiluje slikama kojima se dočarava doživljaj profinjenosti, dok su također prisutne i fotografije iz koktel bara, a iz kojih je vidljivo da se u Baziliku dolazi i zbog vrhunskog noćnog provoda! Web stranica uspjela je povezati sva tri ključna elementa – bar, restoran te bogatu povijest,  a što je još važnije – gosti putem weba vrše online rezervacije!