Ivana Beg

Asistentica digitalnog marketinga u CTA komunikacijama s iskustvom kreiranja raznovrsnog digitalnog sadržaja te vođenja društvenih mreža i web stranica.

Nakon završenog preddiplomskog studija kulturologije na Filozofskom fakultetu u Rijeci, odlučuje se na upis diplomskog studija komunikologije na Fakultetu hrvatskih studija u Zagrebu. Dolaskom u Zagreb postaje članica event menadžement tima Udruge studenata “Agenda” s kojom organizira projekte kao što su humanitarni božićni sajam “Kolokviraj ljubav” te simpozij “Mediji na drukčiji način”. Titulu magistre komunikologije stječe 2023. godine. 

Početkom 2022. svoje dosadašnje stečeno teorijsko znanje implementira na tromjesečnoj praksi u CTA komunikacijama gdje na koncu postaje i dio digitalnog tima. 

Kao asistentica digitalnog marketinga vodi društvene mreže i kreira sadržaj za nekoliko klijenata, provodi istraživanje tržišta i monitoring industrija, piše blogove te kreira oglase. Uz to, često sudjeluje u kreativnom procesu izrade pojedinih kampanja i obogaćuje svoje znanje iz odnosa s javnošću.