Filip Pavelić pridružio se CTA timu kao mlađi komunikacijski savjetnik

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Filip Pavelić

Sretni smo što možemo objaviti da se Filip Pavelić pridružio rastućem timu CTA komunikacija i to kao mlađi komunikacijski savjetnik.

Porastom opsega posla u CTA komunikacijama osjetili smo potrebu da dodatno pojačamo naš tim. Ponekad proces zapošljavanja novih ljudi zahtijeva dugotrajne procese i opsežnu potragu za ljudima koji kvalitetom i karakterom odgovaraju postojećem kolektivu. A ponekad, kao u ovom slučaju, karte se poslože i sve što treba je jedan razgovor i stisak ruke.

Filip je svoj poslovni put započeo još tijekom studija u agenciji s odnose s javnošću Manjgura – prvo kao asistent, a zatim kao mlađi savjetnik. U tom periodu primarno se bavio odnosima s javnošću na razini jedinica lokalne samouprave, strateški i operativno. Sudjelovao je u razvoju i provedbi strategija političkih kampanja na predsjedničkim i lokalnim izborima u Hrvatskoj te projektima kriznog komuniciranja. Dio je tima koji se okitio međunarodnom nagradom Polaris za 2018. godinu za izvrsnost u provedbi političkih kampanja i strategija. Također, za svoj rad na jednoj od političkih kampanja nominiran je 2018. godine i za nagradu Grand PRix za političku komunikaciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću. 

Nakon odnosa s javnošću okušao se u SofaIT na poziciji Customer Success Specialista gdje je stekao dodatna znanja u razvoju i promidžbi poslovnih aplikacija.

Osim službene poslovne karijere, Filip je i nogometni trener s UEFA B licencom, te većinu svojeg slobodnog vremena provodi na nogometnom terenu kao igrač ili trener mlađih kategorija NK Zagreb 041. U tom aspektu svojeg rada veliki dio vremena proveo je radeći na integraciji djece azilanata, povodom čega je bio sudionik na EU projektima „Bridges“ i „Sport Together“. 

Titulu magistra edukacije povijesti Filip je stekao na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2020. godine na temu „Ekološki čimbenici gladi u Srednjoj Lici u drugoj polovici 18. i početkom 19. stoljeća“, pod mentorstvom prof. dr. sc. Hrvoja Petrića.

Filipu želimo puno sreće i uspjeha u radu kod nas!