Electronic Security

CTA komunikacije_Electronic Security

O klijentu

U području tehničke zaštite objekata, industriji kojom se bavi tvrtka Electronic Security, vrlo je lako upasti u zamku suhoparnosti i stručnih termina. Zbog toga smo s klijentom preobrazili komunikaciju na društvenim mrežama i web stranici, izradili vlastiti vizualni sadržaj, višestruko podigli posjećenost web stranice i njenu čitanost, ali i objavili nekolicinu sponzoriranih članaka.

Tvrtka Electronic Security uspješno posluje već tri desetljeća na području čitave Hrvatske. U tom periodu profilirali su se kao stručnjaci u poslovima tehničke zaštite objekata s više od 10 000 klijenata klijenata, od poslovnih i stambenih objekata, rezidencijalnih objekata, industrijskih postrojenja i tvornica, bankarskih institucija do raznih javnih institucija. Povodom 30. godine poslovanja osvježili su svoj logotip, dizajn svoje web stranice te odlučili isto napraviti sa sadržajem kojeg njihovi sadašnji i potencijalni klijenti nalaze na društvenim mrežama i webu.

Izazov

U skladu s novoizrađenim materijalima tvrtke Electronic Security, bilo je potrebno osmisliti strategiju izrade sadržaja za mrežnu stranicu i društvene mreže te oblikovati jedinstven vizualni identitet na društvenim mrežama.

Rješenje

Budući da je Electronic Security dijelom B2B, a dijelom B2C, komunikacija na društvenim mrežama i mrežnoj stranici oblikovana je na razini svakodnevnog govora. Svaka osoba koja pristigne na stranicu tvrtke, neovisno o stručnoj pozadini, može lako pronaći i jednostavno shvatiti čime se bavi tvrtka te koji točno sustavi i njihove specifične značajke mogu odgovarati njihovom domu ili poslovnom prostoru.

Kako bi usluge što bolje približili posjetiteljima stranice, s njima su povezane konkretne situacije u kojima se korisnici mogu naći, a pri kojima im sustavi tehničke zaštite, poput protuprovale, detekcije štetnih plinova ili vatre, mogu pomoći. Pored tekstova na samome webu, kontinuirano smo kreirali poučne i zanimljive članke koji su se onda dijelili društvenim mrežama i tako privlačili posjete stranici.

Svaki važan poslovni događaj popraćen je priopćenjem za medije i objavljen na svim internetskim platformama koje tvrtka koristi. Mnogi tekući projekti popraćeni su vizualno i tekstualno na društvenim mrežama kako bi se vještine radnika i opseg posla koji obavlja Electronic Security približila svim trenutnim i potencijalnim klijentima.

Za tvrtku je izrađen i niz internih dokumenata koji se koriste prilikom poslovne komunikacije.