Petar Tanta direktor je i suvlasnik u CTA komunikacijama s iskustvom savjetovanja klijenata iz različitih sektora.

U komunikacijskog stručnjaka izrastao je kroz rad u agenciji Millenium promocija nakon čega prelazi u Preclarus komunikacije, gdje se bavi ponajviše korporativnim komuniciranjem, strateškim savjetovanjem i političkim marketingom. Najviše surađuje s klijentima u telekomunikacijskoj industriji i energetskom sektoru.

Potom odlazi u agenciju Manjgura gdje vodi klijente iz prehrambene industrije i politike.

Na ljeto 2016. godine dolazi u najveći trgovački lanac u Hrvatskoj, Konzum na mjesto voditelja Odnosa s javnošću, organizacije događaja i društveno odgovornog poslovanja. Najzaslužniji je za uspješno provođenje niza kampanja gdje su po prvi puta spojeni elementi digitalnog marketinga i odnosa s javnošću u retail industriji.

2018. godine osniva agenciju CTA komunikacije. Godine 2020., kao dio tima CTA komunikacija, za kampanju „Nešto zbilja važno“ s Udrugom „Brački pupoljci“ osvaja vodeću hrvatsku PR nagradu, Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), najprestižnije svjetsko PR priznanje „Golden World Awards for Excellence“ Međunarodne udruge za odnose s javnošću (IPRA), te komunikacijske nagrade Eventiada IPRA GWA u konkurenciji iz zemalja istočne Europe, Zajednice nezavisnih država i središnje Azije i dvije „European Excellence Awards“. Godine 2021. osvaja i drugi Grand PRix HUOJ-a, ovoga puta za komunikaciju događaja izložbe tweetova „Trending #HGSS70” s Hrvatskom gorskom službom spašavanja, a iste godine pristiže i svjetski prepoznata marketinška nagrada „Effie Awards Croatia”, još jedno priznanje za kampanju „Nešto zbilja važno”.

Redovni je predavač na Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR), a specijalizirao je marketing i komunikacije na Visokoj poslovnoj školi Zagreb (VPŠZ).

Telefon i e-mail

+385 95 510 2569
info@ctakomunikacije.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak
09:00 – 17:00

Adresa

Prati nas

Javite nam se!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

2021. © CTA komunikacije d.o.o. – sva prava pridržana.