Najnovija članica CTA tima je Nina Sivić-Cug!

Nina Sivić-Cug

Nina Sivić-Cug naša je nova asistentica u digitalnom marketingu.

Nina je svoje školovanje započela na Filozofskom fakultetu u Zagrebu gdje je završila prediplomski i diplomski studij sociologije. Ova novopečena magistra tijekom studija se orijentirala na teorijsko i empirijsko istraživanje digitalnih medija i društvenih mreža. Posebnu važnost u istraživačkom radu posvećuje društvenoj mreži Instagram, što potvrđuje i diplomski rad na temu „Samoprezentacija korisnika Instagrama na temelju ekonomskog, socijalnog i kulturnog kapitala.“ U svom radu naglašava određene načine prezentacije i izražavanja na Instagramu koji su se pokazali bitnim za daljnje razumijevanje utjecaja Instagrama na njegove korisnike.

Tijekom studija bavila se volonterskim radom kao tajnica u Udruzi studenata sociologije „Diskrepancija“ s kojom je organizirala razne evente, panele i međunarodne konferencije poput konferencije „Urbana sociologija“ i „Bliski istok“. Veliku važnost pridaje socijalnoj pravdi, toleranciji i slobodi – koje su, među ostalim, bile česte teme u seminarskim radovima.

Svoju profesionalnu karijeru započela je još za vrijeme studentskih dana kao copywriterica u marketingu Ponude Dana, a zatim je preuzela vođenje društvenih mreža i kreiranje digitalnog sadržaja za web. 

U ovom početnom stadiju karijere želja joj je posvetiti se profesionalnom učenju i razvijanju vještina u digitalnom marketingu i zbog toga smo sretni što je odabrala upravo nas!