Gordan Turković će vam na KOMferenciji ispričati kako nemoguće učiniti mogućim

gordan turković komferencija

Ovogodišnja KOMferencija između ostalih će ugostiti i Gordana Turkovića iz našeg CTA tima, koji će predavanjem „Kako nemoguće učiniti mogućim”, 2. svibnja u Hilton Garden Innu u Zagrebu s početkom u 15:35 sati, svim zainteresiranima približiti moć uspješno promišljene komunikacije. 

Gordan Turković suvlasnik je i izvršni direktor CTA komunikacija, agencije koja stoji iza niza društveno odgovornih kampanji koje su utjecale na širu javnost, a mnogima i popravile život na bolje. Kampanje poput „Nešto zbilja važno“, „7 maratona u 7 dana“, „Kaftrio udah života“ i „1100 kilometara za 1100 terapija“ dugo su cirkulirale medijima i pokazale smjer kojem kao društvo trebamo težiti – društvu koje čuva i pazi i one najranjivije.

Iako se pozitivna promjena u okolini ponekad čini nedostižna, CTA komunikacije su sa svojim prijateljima iz udruga uspjele promijeniti čak i zakon. Kako im je to pošlo za rukom, najbolje da poslušate sami na najvećoj hrvatskoj PR konferenciji. 

Inače, nakon stanke od dvije godine, ponajviše zbog globalne pandemije, KOMferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću se vraća na radost svih komunikatora i onih koji to tek žele postati. 

Tema predstojećeg izdanja je ni manje ni više nego – kriza, a među panelistima će se pronaći vodeći komunikatori Vlade, Stožera civilne zaštite RH i HNB-a te glavni urednici vodećih hrvatskih medija. Uostalom, bit će prilike i poslušati predavanja vrsnih predavača.

Svoju tradiciju kao strukovno događanje njeguje duže od dvadeset godina, a unutar dva dana otvarat će važne teme i pitanja nužna za razvijanje uspješnoga dijaloga između organizacija i njihovih javnosti. 

Pozivamo vas stoga da bacite oko na ovogodišnji program i nabavite svoju kotizaciju. 

Vidimo se 2. svibnja, u točno 15:35 sati, u zagrebačkom Hilton Garden Innu!