Valentina Mezdić postala (prva) komunikacijska savjetnica u CTA komunikacijama

Valentina Mezdić

Valentina Mezdić promaknuta je na poziciju komunikacijske savjetnice zbog čega su CTA komunikacije, još ogrnute u slavljeničko ruho petog rođendana, dobile dodatni razlog za proslavu. Zasluženo napredovanje stiglo je nakon više od četiri godine rada u CTA komunikacijama, u kojima je prošla sve razine, prvo na poziciji praktikantice u odnosima s javnošću, zatim komunikacijske asistentice te mlađe komunikacijske savjetnice. 

U svojoj karijeri već je ostvarila niz vrijednih postignuća, a među njih spada i devet domaćih i međunarodnih nagrada za uspješne komunikacijske kampanje. Posebno se, pritom, izdvaja 2022. godina u kojoj, kao voditeljica tima, osvaja zlatni Grand PRix HUOJ-a te IPRA „Golden World Awards for Excellence“ za kampanju „1100 kilometara za 1100 terapija“ u suradnji s planinarima Rankom Dragičevićem i Danielom Lončarom te Udrugom „Brački pupoljci“ u kategoriji odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama. 

U 2023. godini, Valentina je bila članica stručnog žirija HUOJ-eve nagrade Grand PRix. 

Titulu magistre komunikologije stekla je 2021. godine na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu na smjeru znanstvenog istraživanja masovne komunikacije.